Всичко за Евро 2024 с БЛИЦ – ТУК!

Новият старши-треньор на ЦСКА Томислав Стипич е взел в ръцете си диригентската палка на селекцията и умело я направлява, научи БЛИЦ.

Хърватският специалист вече е набелязал няколко нови попълнения за началото на сезона, които иска да привлече в редиците на 31-кратните шампиони.

Стипич не прибързва с имената на потенциалните футболисти, защото иска внимателно да проучи качествата и да събере необходимата информация за навиците им и извън терена.

Според него е важно един футболист на ЦСКА да притежава не само талант, но и професионализъм, за да представлява клуба на високо ниво.

Стипич разговаря с всеки един от състезателите си и лично им придава положителната си енергия. Това е причината настроението в отбора да вдига с навлизането в подготвителния етап.

За първи път от години, треньорът на ЦСКА е оставен на спокойствие при избора на футболисти, а не е обект на вмешателство от страна на ръководителите.

БЛИЦ научи също, че собствениците на ЦСКА са изключително коректни при изплащането на заплатите. По информация на медията ни, възнагражденията са пристигнали в банковите сметки на играчите и служителите с два дни по-рано.

Освен радостната новина, управниците на "червените" имат намерение да изравнят и парите, които българските състезатели получават за плащане на наемите в апартаментите си. По този начин родните играчи няма да бъдат подценявани за разлика от чуждестранните си колеги, които също ще вдигнат самочувствието си. А то е изключително необходимо на ЦСКА, за да успее да се представи отлично в първенството.