ВИЖТЕ СТРАНИЦАТА НИ БУКМЕЙКЪР ТУК!

Верният фен на Левски Любомир Яшев, участващ във всички кампании за спасението на клуба, изказа мнението си във връзка с нестихващите скандали.

Публикуваме позицията му без редакторска намеса:

Повече от 10 години ФК Левски е тероризиран от група маргинални хора с големи амбиции, но нулева житейска и професионална реализация.
Хора, които не са управлявали дори етажна собственост, са си поставили за цел с помощта на определени политически и криминални кръгове да управляват, търгуват и определят клубната политика на най-обичания клуб в България.

През годините бяха създадени ,,Тръст синя България”; „Левски на Левскарите“ и превзет националния клуб на привържениците отвътре, с една единствена цел, гласът на милионите левскари да бъде монополизиран, узурпиран и заглушен. През тези организации всяко ръководство бе шантажирано и изнудвано посредством хулигански прояви и апел за бойкот. Протест, докато въпросните герои, милеещи за синята идея, не получиха акции, магазин, мърчандайзинг, охрана, процент от билети.

200 лв. Начален Бонус Спорт!

Господа сепаратисти, време е вече да паднат маските и да си признаем, че вие разделяте, а не обединявате. Вие мразите, а не обичате, вашата основна цел е да има зависим Левски, не свободен и проспериращ.

Вашите ментори ходят с анцуг и говорят на диалект, вашите господари са с богата криминална биография и минимален интелект.

Вашата пропаганда е през съмнителни медийни канали, обслужвани от журналисти, готови за един таратор да предадат всичко свято.                          

Господа, отидете в клубната експозиция и вижте какви левскари са се раждали!

Г-н Сираков, г-н Борисов, дръжте далеч търговците от храма (Георги Аспарухов).

Хора, на които са скъпи билетите и абонаментните карти, тези и без това влизат без пари, са много под 1 (един) процент. Вашият най-голям капитал е феноменът - публиката на Левски, феномен, описан от Смирненски, От каруцар до цар,  от богат до просяк, от неграмотен до интелектуалец, всички ние подкрепяме Левски!!!

Феноменът Левски е описан дори от социалиста Вапцаров, гениалният поет, обичащ десният отбор.

Докато има милиони Българи възпитани в любов към Левски и Родината, група футболни хулигани с користни намерения нямат никакво значение!!!
Любомир ЯШЕВ