Блудният син се завръща. Така може да бъде определена ситуацията с бранителя на Лудогорец Антон Недялков. Той взриви привържениците на ЦСКА с решението си да премине в разградския клуб през лятото, пише „Тема Спорт“. Недялков бе продаден от “армейците” в американския Далас, но изненадващо само 6 месеца по-късно роденият в Ловеч играч се завърна в родното първенство.

Недялков ще стъпи на стадиона в Борисовата градина точно 11 месеца след последното си посещение. На 4 януари Антон даде интервю за клубната телевизия на “червените”, в което се врече във вярност на ЦСКА и дори пя пред камерата популярния рефрен “Още от дете”.

Сега обаче Недялков ще бъде “специално” посрещнат от публиката на “Армията”, тъй като привържениците се почувстваха предадени от него. Иначе се очаква бранителят да стартира в центъра на защитата редом до Козмин Моци. Ляв бек пък ще е Натанаел. В Лудогорец Недялков започна отново да играе в сърцето на ариергарда. Именно това е неговата номинална позиция, но по време на престоя си в Светкавица е преквалифициран като ляв бек.

25-годишният Недялков има 4 мача срещу ЦСКА на “Българска армия” с баланс 1 победа и 3 загуби. Дебютът му на стадиона е със Светкавица на 9 април 2012 г. - 0:3, като записва 90 минути. Останалите му 3 срещи са за Литекс. Първата е на 2 март 2013 г. В първия пролетен кръг ловчанлии печелят с 2:0, а Недялков е на терена 60 минути. Следващите две визити на бранителя обаче са от губещата страна - 0:1 на 23 септември 2013 г. и 0:2 на 18 октомври 2014 г. Недялков игра 90 минути за Лудогорец при успеха с 1:0 над ЦСКА в Разград на 19 август.

ПЪРВА ЛИГА - СЕЗОН 2018/2019