Адвокат Георги Градев се закани да вкара Борислав Михайлов и Борислав Попов в затвора. Той призова феновете на ЦСКА да направят всичко възможно, за да може “цялата тази шайка да бъде изселена”, след като от БФС не картотекираха Тодор Тимонов, Николай Манчев и Апостол Попов. 

“Докато тези престъпници не бъдат заключени зад решетките, всичко това ще продължи. Как на свободен човек се отнема правото да се труди? Как на отбор се отнема правото да ползва най-силния си футболист - Тимонов във важния мач с Дери Сити. Ако ЦСКА отпадне искът ще е за 10 милиона евро за пропуснати ползи. Борислав Михайлов, който се определяше като герой е антибългарин. Той и Борислав Попов не трябва да остават на свобода. Някой ден ще вляза като шеф в БФС и ще ги тикна в затвора”, закани се адвокатът.

Според него има доста скандални моменти в днешното заседание. “Как така спортно-техническата комисия разглежда случая? Те нямат юрисдикция. Освен това заседанието се прави между 16 и 18.30 часа, в извън работно време. И това е, защото в 24 часа приключва срока за картотекиране в УЕФА. Това е срещу футбола”, каза Градев./БЛИЦ