Полузащитникът на "Ботев" (Пловдив) Димитър Байрев отново е извън строя заради контузия. Той пропусна двете тренировки в сряда заради проблем с прасеца на левия крак, възникнал на заниманието след контролата с Корона (Киелце) - 1:1. Байрев не игра в контролите на отбора в България заради болки в аддукторите, а сега отново се очертава да почива няколко дни.

Докато той гледаше безучастно отстрани, неговите съотборници направиха поредните си две занимания в Анталия днес. Сутринта футболистите бяха зарадвани с джитбол, който вдигна градуса на настроението и доведе до редица закачки. Следобед обаче шегите останаха настрана, тъй като натоварването бе в обратната крайност. Милен Радуканов раздели отбора на две групи, които една след друга направиха тренировка с висока интензивност.

Играчите бяха разделени в отбори по трима и играха един срещу друг на скъсено игрище. Докато на терена беше втората група над "Мардан Спорт Комплекс" се изсипа силен порой, който за няколко минути премина в градушка.