Скандалният нападател на ЦСКА Елиот Гранден ще понесе сериозно наказание заради закъснението си. Французинът пристигна едва вчера в София, след като го нямаше точно една седмица. Освен солената финансова глоба, Гранден ще трябва и да наваксва пропуснатото в тренировките.

“Все още не съм имал личен разговор с Гранден. Нямам наблюдение какво може. Искам да го видя на терена, за да може като седнем да говорим, да знам какво да му кажа, какво да изисквам от него. Ако е концентриран и мисли за ЦСКА, ще остане. Той трябва да се нагоди към играта на отбора, а не обратното. Това се отнася за всеки футболист на ЦСКА. Ако момчетата го разберат, няма да имат проблеми с мен. Аз се интересувам от отбора, а не от отделните играчи. Ще има финансова глоба според вътрешния правилник. Гранден пропусна вече 10-12 тренировки и трябва да навакса. Ще тренира отделно и повече от останалите, за да влезе във форма”, каза Павел Дочев пред БЛИЦ.

“Тренировките на Боровец вървят нормално, нямаме контузени, което означава, че работим правилно. Доволен съм и от първите занимания в София. Медицинските изследвания не бяха толкова добри, но го очаквах. Все пак не са и толкова лоши. Те ми послужиха като основа, за да знам всеки футболист на какво натоварване да го подложа. Новите попълнения Джузепе Акуаро, Грегъри Нелсън и Уилям Тиеро се адаптират. Грегъри от ден на ден показва все по-голямо желание, останалите също се подготвят добре. Искам до лагера в Германия да знам с какъв състав ще разполагам”, завърши треньорът на “червените”./БЛИЦ