Полузащитникът Емил Гъргоров е получил конкретна оферта от ЦСКА и до няколко дни трябва да даде отговор дали отново ще облече червената фланелка. Още в края на миналата година “червените” отправиха предложения към Валентин Илиев и Гъргоров, които напуснаха румънския Университатя (Крайова). Защитникът преди няколко дни подписа със Стяуа и отпадна като вариант за ново попълнение на “армейците”. Милен Радуканов няколко пъти заяви, че иска Илиев и Гъргоров в състава си, но бранителят бе изпуснат да бъде привлечен.

Бадема трябва да даде последен отговор на ЦСКА най-късно до сряда. Ако склони да се върне, полузащитникът за трети път ще облече червената фланелка. Той бе привлечен от Стойчо Младенов през лятото на 2002 година, а след това се върна отново при легендарния треньор през 2008-а. Гъргоров може да бъде използван от Радуканов още за дербито с “Левски”, което е в събота (26 февруари).

Интерес към Бадема има и от румънския Стяуа. Босът на гранда Джиджи Бекали заяви вчера, че ще пита треньора Мариус Лакатуш за евентуалното привличане на българина./БЛИЦ