“Когато се завърнах в ЦСКА, аз и моите съотборници бяхме наясно със случващото се в клуба. Беше ни ясно, че ще има забавяне на заплатите, което е нормално, имайки предвид тежката ситуация”, заяви Емил Гъргоров на церемонията, на която получи наградата си за футболист на 13-ия кръг на “А” група. Бадема спечели първото място заради гола и асистенцията при победата с 3:0 срещу “Левски”.
 
„Спекулациите трябва да спрат. Няма никакво напрежение по тази тема. Постоянно се пише, че имало недоволни, че имало проблеми “, добави Гъргоров.
 
„Чакаме с нетърпениеМартин Петров да се присъедини към нас, защото той ще помогне много на отбора. Няма смисъл да коментираме кой е Мартин”, каза още Бадема.
 
„Разликата между ЦСКА и Лудогорец, че в Разград се плаща навреме и парите са повече. Мисля си обаче, че други сериозни разлики няма. Но в ЦСКА е нормално да има забавяне. Знам, че през декември или януари ще станат известни много нови неща за бъдещето на клуба.
 
Питате ме колко още ще играя. Бих игра още 3-4, та защо не и 5 години. Ще го правя, докато имам възможности”, завърши 32-годишният халф.