Италианският ляв бек на ЦСКА Фабрицио Грило пак е с травма, пише в. “Тема Спорт”. Вчера от лагера на "червените" в Боровец съобщиха, че той няма да може да вземе участие в мачовете с Литекс и Бешикташ, които предстоят съответно на 11 и 16 септември.
 
Бранителят, който бе привлечен от борещия се за промоция в Серия “Б” през миналия сезон Кротоне, направи точно две пълноценни тренировки с "армейците" и пак се оплака от контузия.
 
За сметка на това в строя вече са Уилям Тиеро, Марко Еспозито и Мартин Дечев. Йордан Минев пък ще започне пълноценни занимания с отбора във вторник или сряда. Той почти сигурно ще играе в мача с ловчналии.
 
Срещу Литекс се очаква да дебютира и аржентинецът Лукас Трекаричи. Най-вероятно той ще остане резерва и ще се появи през второто полувреме.
 
Йордан Минев пък ще започне пълноценни занимания с отбора във вторник или сряда. Той почти сигурно ще играе в мача с ловчанлии. При това положение защитата на ЦСКА ще е в състав Минев отдясно, Акуаро и Еспозито или Виданов в средата и Костадин Стоянов отляво. Дебют на вратата ще направи Райс Мболи./БЛИЦ