Двамата италианци в ЦСКА Фабрицио Грило и Джузепе Акуаро са крайно недоволни от факта, че се превърнаха в твърди резерви през пролетния дял на първенството, научи БЛИЦ. Треньорът Милен Радуканов предпочита български играчи пред тях, което дава желаните резултати. Тимът записа две победи след подновяването на сезона. И то на чужд терен – 3:1 на “Герена” срещу “Левски” и 4:0 в Бургас срещу Черноморец.
Италианците обаче мрънкат заради постоянното търкане на резервната скамейка. За разлика от Акуаро, който приема по-философски и по-мълчаливо ситуацията, Грило не е на себе си. Левият защитник се е развикал на една от последните тренировки на тима и недоумяващо вдигал рамене. Италианецът твърдял, че се раздава докрай по време на заниманията и не може да си обясни отношението на Радуканов към него.
“Аз съм най-борбеният, болен бях, но тренирах колкото сили имам”, твърдял Фабрицио.
“Радуканов прави чудеса в нашия отбор. Играта ни потръгна. При това положение е нормално да залага на тези, с които тимът побеждава. Логично е Грило да бъде резерва”, аргументираха се от ЦСКА пред БЛИЦ.