Шефът на ЦСКА Гриша Ганчев е бил бесен след драматичното отпадане от турнира за Купата на България. „Червените” завършиха 3:3 на полуфиналния реванш срещу Ботев (Пд), игран на „Армията” на 24 април, макар че бяха с двама души повече.

След двубоя Ганчев нахлул в съблекалнята и чел яко конско на футболистите, съобщиха източници на БЛИЦ. Той се обръщал персонално към всеки един от тях и им изтъквал грешките, които те са допуснали.
Winbet - победата е емоция! (18+)
Най-много плющели ушите от критики на защитниците и вратаря. Черниаускас първо подари топката на Неделев за първия гол, а след това той и бранителите проспаха в последните минути Кристиан Димитров да изравни след корнер.

Гриша Ганчев рядко ходи на мачове на ЦСКА. Запознати твърдят, че той не бил стъпвал на стадиона година и половина преди да посети въпросния драматичен полуфинален-реванш с Ботев.

Паметливи припомнят, че последното вечно дерби, което Ганчев е гледал на живо, е от 4 март 2017 година. Тогава ЦСКА пак се провали след вратарски издънки. Направи ги Георги Китанов, а Левски спечели с 2:1.
ПЪРВА ЛИГА - СЕЗОН 2018/2019