Собственикът на ЦСКА Гриша Ганчев говори по редица интересни теми, сред които случващото се около клуба, новия стадион и други по време на гостуване в bTV.  Той заяви, че в последните години ЦСКА е започнал да се самоиздържа и до 2023 година може да има нов стадион. Босът намекна, че има вероятност да се откаже от това да помага финансово, ако до година не започне строежът на стадиона.

"Единственото нещо, което ще ме откаже от ЦСКА, е, ако не мога да почна до една година да строя стадион. "Червените" винаги са били в окопа, особено в последните 30 години. Не знам на кого пречи този клуб, при положение, че има такава фенска маса. В началото само давахме пари, но в последните 2-3 години клубът се самоиздържа на 80-90%", започна Ганчев и заговори за плановете за нов стадион.

Winbet - на един клик разстояниe! (18+)

"По документи новият стадион ще струва 45 милиона евро, по стари сметки беше около 30 милиона. 15 хиляди седящи места. Трима инвеститора има за стадиона. Аз, Инджов и един, на който не иска да му споменава името. Плюс финансиране на един фонд.

С всички сме се договорили. Със "зелени", "пембени"... нито едно дърво няма да отрежем. Наели сме фирма, която да направи реконструкция на стадиона. Пистата изчезва. Ние не искаме да ощетим държавата, а заедно да направим нещо".

Сроковете да описани. 2023 година в края трябва да е готов", след което каза няколко думи и за вечния съперник Левски.

"На тях им е позволено всичко. Нали е те трябва да кажат нещо. Аз искам те да си направят по-хубав стадион. Искам да ходим да играем там, а не на "Васил Левски". Искам на всички отбори да бъдат направени нови стадиони", обяви Ганчев и завърши с мотивите си да подкрепи Димитър Бербатов и екипа му в битката за шеф на БФС

"Как няма да подкрепим Бербатов. Трябват млади хора. Мартин е там, Стилиян е там. Един глас не им достигна, нещо ги изработиха", завърши Ганчев.