Собственикът на ЦСКА Гриша Ганчев е настоял за спешна среща с Георги Йомов, който беше замесен в кървав екшън в понеделник вечерта, научи БЛИЦ.

Нападателят два пъти беше привикван в полицията, след което освободен. Засега не е известно дали ще бъде повдигнато обвинение на Йомов. Това би трябвало да стане ясно по-късно днес. Вървят слухове, че не е изключен и такъв вариант.

Winbet - истинската тръпка от победата! (18+)

Първоначално Георги обяви пред сайта на „червените“, че няма никакво участие в инцидента, че си е вкъщи и е дал автомобила си на своя брат.

Впоследствие обаче се заговори, че той е признал при разпитите в полицията друго – че е присъствал на мястото на събитието, на което бяха още баща му и брат му. Там някой от тях двамата (по-вероятно бащата) простреля двама души.

Ганчев искал да разбере дали Йомов е излъгал, когато е дал изявление пред сайта на ЦСКА. Тогава клубът написа, че се доверява напълно на своя състезател, че е невинен.  

Футболистът не взе участие във вчерашната тренировка на отбора. Най-вероятно той няма да играе в последните два двубоя на „червените“ от първенството.
ВСИЧКО ПО СЛУЧАЯ С ЙОМОВ!