Гриша Ганчев няма никакво намерение да оздравява истинския ПФК ЦСКА. Неговото желание е съвсем друго. Това обяви пред БЛИЦ СПОРТ синдикът на „червения” клуб Дора Милева.

„Гриша Ганчев цели да прехвърли правата от ПФК ЦСКА на ФК ЦСКА. До момента той не е споменал, че ще оздравява настоящото дружество”, заяви тя.

Припомняме, че през август миналата година бизнесменът регистрира нов клуб под името ФК ЦСКА с идеята той да бъде регистриран в БФС. Тогава футболната централа категорично отказа реализацията на този план.

Сега Ганчев се опитва за втори път да изостави автентичния ЦСКА. Тази идея обаче никак не се харесва на по-голямата част от привържениците на 31-кратните шампиони.

"Не е моя работа да коментирам тези неща, но смятам, че въпросната мисия ще бъде трудно осъществена. Не веднъж съм казвала, че най-добрият вариант е оздравителен план на истинския ЦСКА", заяви още Дора Милева.  

"Вчера беше последното заседание на съда. Някъде към 15 май ще излязат официално окончателните данни относно задълженията на клуба. Не мога да прогнозирам колко ще бъдат те - дали 30 милиона, 20 милиона или 15 милиона лева. Всичко от тук нататък е в ръцете на съда", добави синдикът.