Играй БЛИЦ ГЕЙМ - ТУК!

Благодетелят на Литекс Гриша Ганчев коментира ситуацията във футбола у нас. Бизнесменът гостува в предаването на Сашо Диков по Нова телевизия. Ганчев нападна “Левски” заради съдийската подкрепа в последно време и дори заяви, че е получил смс от човек от ръководството на “сините”, който си признал за “срамна победа” след поредната реферска аванта.

“Ядосвам се с мачове и с такива глупости. Самозабравиха се разни подуянски управници. Очите им стъклени. Стъпиш им на окото - вместо да се спука, все едно си се качил на скейтборд. Продажно племе. Защото някакъв си... директорчето, дето си духа перчема, трябва да стане първи на всяка цена. Какво ще стане - ще му порасне ли? Ненаиграли се...Но не им се сърдя, защото те са измислили футбола и ние трябва да се равняваме по тях”, избухна Гриша Ганчев.

“Айде, побутни ги малко, ама то очевадна работа. Те ми звънят някои от тях да ми се оправдават. Даже шефове на футболния съюз. Ама какво ме интересува кой е на власт. Обясняват, че имало директива от най-високо ниво да стават шампиони, а не е истина. Виж смс от човек от най-новото ръководство на “Левски”. Виж какво ми пише човекът: “Срамна победа.” Значи собствениците им имат морал да си признаят, че е срамна победата. Не знам какъв е Батков, що е. Но тоз, който ми праша тези есемеси, е българин”, каза още бизнесменът.

“Ами това недоразумение новият министър? Казал на Армен Назарян, че не може да му дава заплата, защото нямал диплома. А той Назарян има от Русия. Какъв болен мозък трябва да си? Ако му сложа на Армен Назарян медалите на врата, ще се удави веднага в басейна”, завърши благодетелят на “оранжевите”./БЛИЦ