Опитай късмета си с БЛИЦ ГЕЙМ!

Благодетелят на Литекс Гриша Ганчев коментира войната между Христо Стоичков и Борислав Михайлов. Както е известно, Камата обвини публично настоящия президент на БФС и го призова на детектор на лъжата.

“Бях известно време в Китай по дела, свързани с автомобилния ми бизнес. Връщам се и те се изпокарали страхотно. Като видях някои работи и репортажи, нямаше ме на мачовете с Черноморец и Лудогорец, те тотално ни отрязаха главата. Ако Ицо иска да става президент на БФС, не е начинът. Има други начини, разбираш ли, не е начинът по този да сменя Боби”, заяви Гриша Ганчев в ефира на Канал 3.

“Големи момчета са, навремето бяха големи фигури, сега също са, но не трябва по този начин да се карат чрез вестници и по медии. От онзи ден съм тук, а те вече направиха хиляди зулуми. Виках им, елате, съберете се. Той някой въпроси му задава, туй-онуй, те не щат да седнат да се разберат. Ицо ми вика, че говорил с тебе (б.р. – има предвид Сашо Диков) да правят диспути някакви. Оня пък не ще. Какво да ти разправям, диви балкански страсти. В този регион никой с никого не може да мели брашно”, завърши босът на Литекс./БЛИЦ