Мистериозен гръцки бизнесмен е поредният кандидат купувач на Левски. До края на сезона и максимум в началото на юни “сините” ще имат нов собственик. Причината - желанието на Тодор Батков да се раздели с акциите си. Адвокатът на Майкъл Чорни вече обяви, че е готов да продаде клуба срещу 15 млн. евро.
"Шефът е в чужбина, където усилено търси партньор - и за Левски, и за останалия си бизнес, който след кризата бе замразен", заявиха за БЛИЦ източници  от “Герена”.
Поради преговорите с въпросния грък, чието име се пази в тайна, Батков не присъства на дербито с ЦСКА в събота (0:0).
" Не става въпрос за Томас Лафчис обаче. Той е направил консултация, но за момента не е участвал в преговорите", добавят информаторите. При евентуална продажба на акциите от страна на Тодор Батков и влизането на нов гръцки инвеститор именно Томас Лафчис обаче ще бъде поканен за изпълнителен директор.
Самият Лафчис повече от деликатно пази мълчание затова дали ще се върне в Левски или не. Той даде дума преди 12 г., че повече няма да се занимава пряко с футбол и до момента спазва обещанието си. Лафчис продаде в края 1997 г. Левски на Майкъл Чорни срещу 5 млн. марки, като акциите тогава бяха записани на името на невръстния му син Константин.