Скандал гръмна в аматьорския ФК Скравена след внесената жалба, спираща вписването на Георги Иванов като президент на БФС. Тя е внесена от президента на клуба от ботевградското село.  

На фейсбук страница на ФК Скравена се появи съобщение, в което пише, че членовете на УС, треньорът, част от футболистите и спонсорите на клуба се разграничават от еднолично взетото решение за внасяне на жалба от президента на отбора.

WINBET – забавление онлайн с над 1400 слот игри! (18+) 

Следва обещание, че до дни ще бъдат предприети действия пред компетентните органи в случай, че жалбата не бъде оттеглена.

Отборът на Скравена се състезава в Областния шампионат на София.

Съобщението:

Привет на футболната общественост в с. Скравена.

Бих желал да внеса малко повече яснота по отношение на внесената жалба за спиране вписването на новия изпълком на БФС от президента на ФК Скравена - г-н Петков.

След проведени разговори с всички членове на управителния съвет, треньора, част от футболистите и спонсорите на футболния клуб, всички НИЕ се разграничаваме категорично от еднолично взетото решение за внасяне на жалба от г-н Петков.

В следващите дни ще бъдат предприети действия от наша страна, с които да заявим официалната позиция на ръководството на ФК Скравена пред компетентните органи, в случай, че жалбата на г-н Петков не бъде оттеглена.