Младият защитник на ЦСКА Ангел Грънчов заяви, че неотсъдената дузпа срещу Жуниор Мораес през първото полувреме е променила изцяло изхода на мача с Миньор. "Армейците" загубиха с 0:2 и вече водят само с 2 точки на Лудогорец.

"Действахме доста припряно в днес. Това не беше нашият ден. Видяхте и през първото полувреме имаше неотсъдена дузпа за нас, която щеше да промени коренно мача. В тази ситуация дори може да се свири и червен картон", заяви защитникът след двубоя в Перник.

"Мисля, че този мач няма окаже кой знае какво влияние върху нас. Видяхте с Черноморец загубихме, а след това се вдигнахме. Не знам какво е ставало на мача в Разград между Лудогорец и Черноморец. Вие кажете какво е това съдийство и каква е тази подигравка с българския футбол. Без да сме гледали мача в Разград, знаем какво се е случило. Не можеш да кажеш на черното бяло. Няма как да ти отсекат главата и да не разбереш след това, че ти я няма. Не може един отбор да се подкрепя по този начин, а другите да се режат. Постоянно играем срещу съдиите, това е подигравка“, каза още Ангел Грънчов.