Играчите на Пирин излизат пределно мотивирани в утрешното гостуване на Спортист от 24-ия кръг на "А" група. Двубоят е утре от 17:00 часа в Своге.

Само наказаният полузащитник Янко Сандански, натрупал пет жълти картона, не попадна в групата на "орлетата". Това съобщи на редовната си пресконференция треньорът Стефан Грозданов.

В Пирин са наясно, че домакините вече мислят за "Б" група и си дават сметка, че ще срещнат един напълно разкрепостен отбор в лицето на Спортист, в който вече няма напрежение от задължителното печелене на точки. Затова наставникът на "орлетата" Стефан Грозданов определи този двубой като по-специфичен, но не вярва неговите футболисти да подходят толкова глуповато и да го загубят. Спецът увери също така, че грешките в защита от домакинските мачове с Черноморец и Берое са изчистени и Пирин ще се поздрави с победата утре.

В игра за "орлетата" се завръща защитникът Радослав Митревски, а Благой Наков попадна в групата за сметка на Калоян Стоянов от предишния двубой. На този етап, освен трайно контузените Димитър Воденичаров и Мирослав Тодоров, в Пирин няма други кадрови проблеми. /БЛИЦ