Председателят на Националния фенклуб на "Левски" Владимир Владимиров-Гугутката нападна българските медии. Шефът се оплака, че полицията и стюардите на мача с ФК Сараево са се "изгаврили" с тях. И то заради журналистите, които "от един плакат са създали национален проблем".

Припомняме, в първия мач в София "сините" запалянковци издигнаха транспарант с надпис "Ратко Младич и Аркан ви е**а, а сега на ред сме ние". До инциденти обаче не се е стигнало преди, по време и след загубата на "Левски" с 1:3, която изхвърли отбора от евротурнирите. На реванша обаче привържениците на домакините върнаха "жеста".

"Вие, господа журналисти, от един плакат създадохте национален проблем и аз много ви благодаря на всички. Затова сега българските граждани са подложени на гавра от тукашните стюарди", коментира Владимир Владимиров.

"Когато такива полуевропейци и кандидати за Европа идват у нас, им се сваляме. Полицията ни проверява 6 пъти, стюардите - 4. Не ни дадоха вода да вкарваме. 100 километра обикаляхме града, полицията ни прекарва през обиколни квартали, беше интересно. Затова закъсняхме за мача", разказа Гугутката.