Шефът на Националния клуб на привържениците на „Левски“ Владимир Владимиров коментира инцидента, при който треньорът на ЦСКА Стойчо Младенов беше ударен със снежна топка. Гугутката взе отношение и по нахлуването на феновете на „сините“ на пистата на стадион „Васил Левски“ в края на дербито с „червените“ в събота.
 
„Децата си играят цяла зима със снежни топки, но не знам някой да е колабирал до този момент. Изобщо не ми се коментира този човек. Изключителен страхливец се оказа. Беше толкова жалко преиграването му. Беше гнусно да се гледа“, коментира Владимиров пред „Меридиан Мач“.
 
„Разберете, че нахлуването на пистата беше спонтанен акт, защото нервите на много от феновете не издържаха. Не е било организирано. Повярвайте, ако искахме да нахлуем, нямаше как и кой да ни спре. Дори нека да се знае, че организираните привърженици се опитвахме да спрем тези, които нахлуха на пистата и с наши усилия бяха предотвратени по-големи инциденти“, обяви Гугутката.
 
„Левски“ не игра толкова лошо. Според мен резултатът в никакъв случай не беше заслужен. Искам да благодаря на феновете, че въпреки всичко бяха до отбора си. Ако ние сме в поредица от 6 победи над ЦСКА, щеше да сме 25 000 на стадиона. Вижте колко бяха те. Особено комично е да се коментира бройката им в Сектор „Г“. Сигурно по имена се познаваха“, допълни шефът на Националния клуб на привържениците на „Левски“.