Братята Александър и Стойчо Младенови официално се разделиха с Етър и станаха свободни агенти, разбра БЛИЦ. Синовете на легендата на ЦСКА Стойчо Младенов са поредните футболисти, които си тръгват от стадион "Ивайло" след края на есенния полусезон в Източната "Б" група.

Както е известно, втородивизионният клуб изпадна в дълбока финансова криза, макар че през лятото турските собственици се прицелиха в "А" група. Сега босовете изтъкнали, че нямат нужните средства и през пролетта няма да бъде атакувано място в елита. На полусезона Етър изостава само с 1 точка от лидера Любимец.

Преди братята Младенов с "виолетовите" се разделиха още Ивайло Димитров, Мартин Сечков, Явор Генчев, Йордан Апостолов, Патрик Самба, Велислав Илиев, Джунейт Мехмед и Исмаил Ахмед. Капитанът на тима Борислав Георгиев и треньорът Георги Тодоров пък бяха отстранени. БЛИЦ вече ви информира, че и Александър Томаш гледат към изхода на стадион "Ивайло".

Все още не е ясно името на новия треньор, като фаворит за поста е Сашо Ангелов. Първото занимание на "виолетовите" за 2012 година е предвидено за 9 януари.