И Флорентин Петре напусна ЦСКА. БЛИЦ разбра, че днес румънецът е пожелал да бъде освободен от треньорския щаб, за да се прибере в родината си. Така Петре отпада за гостуването на Черноморец в неделя.

Договорът на нисичкия халф с ЦСКА изтича и няма да бъде подновен, което значи, че при равенството 2:2 с Черно море той е изиграл последния си мач с екипа на "армейците". Както е известно, сънародникът му Даниел Панку си тръгна от "Армията" преди месец, след като по-рано и треньорът Йоан Андоне напусна.

БЛИЦ разбра още, че след днешната тренировка на ЦСКА играчите са се запознали с новия си наставник Павел Дочев, който им е бил представен в съблекалнята. Немският възпитаник ще даде пресконференция утре от 11 часа на стадион "Българска армия".

Преди дни ви информирахме, че собственикът на ЦСКА Димитър Борисов освободи всички чужденци, след като го помолили да ги пусне по-рано за лятната ваканция. Така наставникът Адалберт Зафиров едва ще събере група за мача на стадион "Лазур". За гостуването на Черноморец младият спец ще разчита само на български футболисти. /БЛИЦ