Наставникът на Черно море Георги Иванов-Гонзо също разкри Бадара Сене и го отпрати. Както е известно, сенегалецът първо се пробва неуспешно в ЦСКА, след което се озова при "моряците", но в крайна сметка се оказа, че няма качества да остане на "Тича".

Халфът тренира няколко дни с Черно море на лагера в Банско и дори взе участие в снощната контрола с Черноморец, спечелена с 1:0. Сене обаче не можа да впечатли Гонзо и той му нареди да си събира багажа.

Останалите двама футболисти, които са на проби при "моряците" - Мохамед Айнан и Люк Матютю, ще бъдат изпробвани в контролата с Локо (Сф) на 29 юни. Първият вече взе участие в снощната проверка с Черноморец. Матютю пък се присъедини днес към Черно море.

23-годишният ляв защитник е от конгоански произход, но е роден в Париж. Той е продукт на престижната футболна академия Клерфонтен, като дори е минал през юношеския национален отбор на Франция до 18 години. Впоследствие обаче кариерата му тръгва надолу, а мачове записва за вторите отбори на Волфсбург и Нант. Играл е още за Брайтън и Байон, а за последно е носил екипа на френския Бове.

ВСИЧКО ЗА ЛЕТНИТЕ ТРАНСФЕРИ И ПОДГОТОВКАТА НА ОТБОРИТЕ