И представителният отбор на Ботев Пловдив ще мине теста за лоялност, въведен от Георги Самуилов при „канарчетата”, съобщи PlovdivDerby.com.

Припомняме ви, че става въпрос за тест, който включва и преминаването през полиграф. По наша информация, някои играчи на жълто-черните вече са се подложили на теста. Сред тях за Лъчо Балтанов и Филип Филипов.

За полиграфа се разчу, след като голяма част от треньорите в школата отказаха да се подложат на теста. Двама от тях (първите, които били повикани) обаче са се подложили на въпросния полиграф, но на следващия ден останалите треньори, заедно с шефа на школата, отказаха да се явят пред психолозите под претекст, че не са били информирани предварително за начина на провеждане на теста.

Вече ви информирахме, че цялата администрация на канарчетата също се подложи на теста. Някои от работещите в клуба, го направиха преди треньорите от школата, а други след това. По наша информация въпросният тест за лоялност е постоянна практика в бизнес империята на Георги Самуилов и по лично негово настояване тя ще се приложи на всички нива в Ботев Пловдив.
Следете с БЛИЦ: efbet Лига - сезон 2019/2020