Радостин Кишишев ще бъде на линия за гостуването на Миньор в Перник през уикенда. Опитният халф пропусна домакинството на Ботев (2:1) заради травма. Националът обаче се възстанови бързо и дори впечатли Ангел Червенков със здрави тренировки.

Както е известно, наставникът на Литекс ще може да използва за гостуването в Перник и Том. Бразилецът игра само в реванша с БАТЕ Борисов от Лига Европа, като пропусна всички останали срещи от първенството и евротурнирите заради травма.

Днес треньорът на "оранжевите" Ангел Червенков направи разбор на победата над Ботев. Литекс спечели с 2:1 с неубедителна игра в края на мача. Специалистът, работил в ЦСКА и Хартс, изгледа с отбора запис на срещата с "канарчетата".

Той наблегна на хубавото в срещата, но не пропусна да отбележи и слабите страни в играта на избраниците си. Футболистите проявиха престъпно невежество срещу пловдивския отбор, съставен от анонимни италианци, които за първи път се срещнаха на терена в Ловеч, заради което за една бройка да станат за резил. В последните минути хората на треньора Пичоне изпуснаха две чисти положения. /БЛИЦ