Треньорът на Левски Емил Велев – Кокала заяви, че “сините” ще “ужилят” Жилина още в редовното време на утрешния реванш от турнира за Купата на УЕФА. В първия мач двата тима направиха 1:1 в Словакия.


„Ще атакуваме от първата минута. Искаме да отбележим на всяка цена, първи, втори гол, колкото трябва. Досега не се говори за премии, няма да се говори и преди мача. Нашето ръководство винаги е било щедро към нас. Наясно съм със състава, но както знаете никога не съм го обявявал и сега няма да го направя. Мога да разчитам на всеки един 19-те футболисти, които съм взел на лагер. Юсеф Рабех има болки в глезена от вчерашната тренировка  и понеже болката му се усили, напусна заниманието. Сега с помощта на лед всичко ще се успокои и мисля, че няма да има проблем да играе. Ники Димитров се удари в гредата по време на последния мач, но утре ще може да играе. С Еньо нямаме проблем с неспазване на режима, просто той не фигурира в групата”, каза Кокала на днешната пресконференция.
 

„Левски е над всичко. За мен не се притеснявайте. Аз се притеснявам за Левски, искам отборът да играе добре и да побеждава винаги.  Това е основното към което гледам. Естествено, че присъствието на феновете по време на тренировки е част от живота на Левски. Това е нашата публика. Сега има настроение, особено след победата над Литекс”, за пореден път похвали феновете наставникът.


„В Левски винаги се играе под напрежение. Ако някой ми каже, че на „Герена" някога ще има спокойствие, жестоко се е излъгал. Левски е голям отбор и всеки футболист трябва да се научи да играе под напрежение. Ако не го направи, значи той не става.


“Има кой да бие дузпите, Георги Христов, Жоазиньо, Тиберканин”, завърши Велев, като по този начин намекна, че звездата Георги Иванов – Гонзо няма да получи право да изпълни наказателен удар, ако се отдаде подобна възможност./БЛИЦ

Групата на Левски

Вратари:

Георги Петков, Цветан Димитров

Защитници:

Виктор Генев, Живко Миланов, Юсеф Рабех, Лусио Вагнер, Давид Бистрон

Халфове и нападатели:

Владимир Гаджев, Георги Сърмов, Мирослав Иванов, Зе Соареш, Дарко Тасевски, Жоазиньо, Лъчезар Балтанов, Рашид Тиберканин, Николай Димитров, Георги Иванов, Георги Христов, Жеан Карлос.