Феновете на Левски отново показаха, че стоят твърдо зад отбора въпреки честите пререкания с треньора Емил Велев. На сутрешната тренировка те изненадаха по страхотен начин футболистите. Около 40 момчета от агитката се появиха на заниманието и с излизането на играчите ултрасите започнаха със скандиранията. Привържениците запалиха няколко димки и факли и разпънаха плакат: „Заедно ще ги ужилим”, а на транспаранта имаше подпис: „Сектор Б”.

По този начин феновете показаха, че ще бъдат с любимците си в може би най-важния мач за годината – реванша със словашкия Жилина. Само преди няколко дни привържениците пак поискаха оставката на ръководство и треньори, след загубата в “Надежда” от Локо (Сф) с 0:1.


Чехът Давид Бистрон получи почивка на снощната тренировка заради болки в областта на адукторите. Николай Димитров се включи в упражненията и най-вероятно ще е на линия за двубоя със словаците.

За първи път от месеци насам вратарска тренировка проведе Божидар Митрев. Младокът претърпя операция на ръката. Очаква се юношата на клуба да е готов за сериозни натоварвания едва в началото на зимната подготовка./БЛИЦ