На 16 януари 2018 година се проведе второто заседание на УС на ФК „Локомотив 1927“ за годината. Ръководството на футболния клуб е единодушно и подкрепи кандидатурата на Борислав Михайлов за президент на БФС за още един мандат, съобщават от клуба.

На предстоящия конгрес през февруари, клубът ще бъде представляван от президента на клуба – Тодор Георгиев /Теди Джорджо/. По време на срещата бе отчетена добрата работа и взаимодействие с Борислав Михайлов и екипа на БФС, както и добрата организация и дейност от ръководството на аматьорската лига на БФС, в лицето на Румен Вълков и Александър Шатровски.

През годините топлата връзка на клуба и добрата работа със ЗС на БФС Велико Търново и ОС на БФС Габрово спомогнаха за развитието на ДЮШ и провеждането на десетки футболни турнири с регионален и национален мащаб, форуми, лагери и обучения на съдии в предбалканското градче. От тази година в програмата и календара на БФС са заложени и двата детски футболни турнира в Дряново – Великденски футболен турнир през април и Коледен футболен турнир през декември с цел развитието и популяризирането на детско-юношеския футбол в България.

Целогодишно в обновените спортни бази в Дряново и село Царева Ливада се организират и провеждат турнири и за девойки до 12, 15 и 17 години с цел развитие и популяризиране на девическия футбол региона и в страната. През 2009г. Борислав Михайлов е единственият президент на БФС, който е посетил дряновските железничари, на които дари пълна екипировка, футболни топки и аксесоари за цялата школа. Президентът на клуба Тодор Георгиев проведе среща с Бончо Генчев и Георги Трендафилов, на която декларира пълната подкрепа и пожела успех на Боби Михайлов на предстоящия конгрес.