ИГРАЙ БЛИЦ ГЕЙМ 2 - ТУК!

Изпълнителният директор на ЦСКА Георги Илиев - Майкъла ще се нареди на опашката от хора търсещи пари от клуба. Той призна, че ще си потърси средствата инвестирани от неговата фирма в реконструкцията на стадион “Българска армия”.

“Не зная кой е собственик на клуба. И аз не мога да разбера каква е истината. Все още не съм разговарял с Христо Стоичков. Звънях му, но не ми вдигна. Той ще си прави екипа, с който иска да работи. Ако “Титан” няма да участва в ЦСКА, значи и аз няма да участвам. Ако вече новото ръководство има нужда и желае да преговаряме – това е друга тема”, коментира Илиев.

“Работата по базата продължава, поставя се осветление на на терените за юношите, чакаме и тревата за тях. Лошото е, че има много задължения към фирмите, които са работили, включително и към моята. Аз съм вложил тези пари и разбира се, че ще си ги потърся. От кого - това вече е въпрос на уточнение”, допълни Илиев пред “Тема Спорт”.

Той обаче бе категоричен, че няма вариант “червените” да изгубят концесията върху стадион “Българска армия” заради неспазване на инвестиционния план.

“Направени са доста неща за ЦСКА от доста високо качество и мисля, че няма да има проблеми с концесията", завърши той.