Халфът на Левски Димитър Телкийски със сигурност пропуска предстоящото домакинство в събота от 17:00 часа срещу Черно море, стана ясно след днешната тренировка на отбора. Въпреки усилията на лекарския екип Мечо няма да бъде възстановен от контузията, която получи по време на контролата на националния ни отбор срещу Шахтьор (0:0).

Така най-вероятно като титуляр в предстоящия домакински мач ще започне бразилецът Зе Соареш, който играе на мястото на Телкийски в мачовете от Лига Европа. Както е известно, завърналият се от Русия полузащитник няма картотека за срещите от турнира. Отсъствието му със сигурност е сериозен удар за старши треньора Георги Иванов, след като Мечо се превърна в човека-пас и бе архитект на 5 от головете на Левски в последните мачове.

В днешната тренировка пък почивка бе дадена на всички национали от Левски. Живко Миланов, Веско Минев и Георги Сърмов играха пълни 90 минути за формацията на Мъри Стоилов - 4:1 срещу Малта, а Мариян Огнянов и Виктор Генев бяха част от младежкия национален отбор, загубил с 0:4 от Израел. На облекчен режим се готвеха Георги Петков и Лъчо Балтанов. Опитният вратар също отпада за мача с Черно море. /БЛИЦ