Старши треньорът на Лудогорец Стойчо Стоев също потвърди новината на БЛИЦ, че шампионите преговарят с Димитър Рангелов. Наскоро и самият нападател призна за интереса.
 
„Рангелов е в плановете ми. Все още има надежди да го привлечем, макар че за него приоритет е чужбина”, заяви Стоев.
 
“Не така стоят нещата с Владимир Гаджев. Просто не проявяваме интерес към него”, добави специалистът, извел Лудогорец до титлата и купата на България през изминалия сезон.
 
„Хубавото е, че не се продадоха играчи, запазвам отбора и се надявам още тази година да вдигнем нивото. Целта е да се представим добре в Европа, първата цел е да затвърдим добрите впечатления, които създадохме.
 
„Чакаме още нови попълнения. Надявам се до края на седмицата да имам яснота дали можем да ги привлечем.
 
Много хора ще очакват с нетърпение провал на Лудогорец, но ще има и много хора, които ще се радват при успех. Ще се опитаме да затвърдим позициите си поне в Лига Европа. Видяхме какво е Лига Европа, надявам се да видим какво е и Шампионска лига“, пожела си треньорът.
 
“Питате ме за жребия за “А” група. Ами приемаме го такъв, какъвто е. С повече отбори няма как да е по-силно първенството.  Финансовото състояние на страната, а от там и на отборите, не е добро. Много съм доволен от тази плейофна седмица през пролетта, защото се получиха доста сериозни мачове. Станахме свидетели на интересни резултати от спортно-техническо естество. Надяваме се тази година да има още по-сериозна конкуренция “, коментира наставникът.
 
„Гледах откриването на Световното първенство и вчера малко от Германия – Португалия, нямах възможност да наблюдавам останалите мачове. Късните не ги гледам, сигурно съм стар човек и затова. Моят фаворит е Аржентина“, завърши треньорът на Лудогорец.