Старши треньорът на Лудогорец Игор Йовичевич вярва, че "орлите" от Разград са напълно способни да си тръгнат от Чехия с трите точки. Спецът даде пресконференция преди утрешното гостуване на тима на Виктория Пилзен в мач от втория кръг на турнира Лига Европа.

"Първите ми впечатления от организацията в клуба са много добри, тя е на много високо европейско ниво. Сигурен съм, че с работа отборът ще остане още по-добър. Гордея се, че съм в клуб като Лудогорец и ще дам всичко от себе си да ставаме по-добри. Това е много важна задача за нас, защото искаме да се представяме добре във всеки мач и стъпка по стъпка да вървим напред", заяви хърватският специалист.

"Всеки двубой е различен. Готвим се за всеки противник по различен начин. Разучили сме силните страни на нашия съперник. Видяхме и Славия (Прага), както повечето чешки тимове – отлични футболисти и отличен колектив. Добри са в битките за първа и втора топка, добре използват дългите пасове. Имат страхотни индивидуални качества. Готови сме за двубоя и знаем, че ще бъде много тежък мач утре.

Виктория (Пилзен) е добър отбор, но и ние сме много класен тим. Ще покажем утре нашата амбиция, нашата тактика, нашите нови идеи и воля за победа. Не сме дошли на почивка, тук сме, за да победим. Детайлите ще бъдат много важни и определящи. Анализирали сме всяка част от играта на Виктория. Напълно способни сме да вземем трите точки", каза още Йовичевич, като изрази и надежда, че ще може да разчита по-скоро на капитана на тима Антон Недялков.