http://beroe.eu/photos/2009/double_team/georgi_dinkov.jpgЗащитникът Георги Динков е сигурно ново попълнение на Сливен, обяви треньорът на "войводите" Димчо Ненов. Бранителят е собственост на Берое, но ръководствата вече са постигнати съгласие за преминаването му в тима от Източната "Б" група. През есента Динков игра под наем в Спартак (Варна), също отбор от Източната втора дивизия.

Общо 22-ма души наброява в момента групата на Сливен, като трима от играчите са на проби. 12 човека напуснаха отбора през зимата заради финансовата криза, която го сполетя. Техните места заеха играчи от аматьорския футбол и юноши на клуба.

"Подмладихме отбора. Досега средната ни възраст беше 21 години, вече е 19. Но за мен най-важното нещо е момчетата да натрупат опит и да не се притесняват в мачовете", обясни пред БТА Димчо Ненов.

В Сливен имат и добра програма за контролните срещи, като в сряда гостуват на Берое от 11:00 часа. Следват проверки с Нефтохимик, с Черноморец (Бургас) и с Несебър у дома, както и гостувания на пловдивските Локомотив и "Ботев".