Любимецът на феновете на Черноморец Стефан Трайков ще играе през новото първенство в трета дивизия. Трайков е постигнал договореност с аматьорския отбор на Равда и започва подготовка с тима.

Съставът завърши на 4-о място през миналата година в Югоизточната "В" група, когато игра под името Черноморец (Несебър). Клубът е финансово стабилен и с много добра организация. В отбора има и други футболисти с опит в "А" група като Иван Дончев, Георги Георгиев, Любомир Няголов и Николай Жечев. След успешния дебютен сезон за тима миналата година, сега очакванията са Равда да се намеси в борбата за влизане в професионалния футбол.

32-годишният Стефан Тройков има над 200 мача в "А" група, 170 от които с екипа на Черноморец. Той напусна "акулите" това лято, след като старши треньорът Красимир Балъков отказа да му продължи договора и привлече на негово място 31-годишен венецуелец от последния отбор в кипърското първенство. Трайков беше избран за играч номер 1 на сезон 2007/2008 на Черноморец в анкетата на феновете./БЛИЦ