Жертва на интернет измама с цел запознанство стана защитникът на Черноморец (Балчик) Калин Ганчев, пише "7 дни спорт". Докато отпускал от тренировките на лагера в Дряново, той завързал контакт с бизнесдама, която го уверила, че е много заможна, има Мазерати последен модел и затова разполагала с многолюдна охрана.

Търсещият кралицата на живота си Ганчев определил среща на дамата. За да се подготви, той прекарал 6 часа в банята, за да епилира и обръсне тялото си. Стаята му била по-чиста от лаборатория и ухаела на маркова козметика. Масажистът на отбора пък наел още 1 апартамент и 4 стаи в съседство за свитата на мнимата бизнесдама. За да задоволи капризите й, футболистът имал даже идея да поръча деликатеси и червено вино от 1862 г., което върви със сертификат и застраховка за 100 000 евро.

За съжаление на плейбоя точно преди срещата получил SMS от принцесата, че идването й се отлага, защото приели майка й в болница заради аритмия на сърцето, която изисквала... преливане на кръв. Измамата разкрил лекарят на Черноморец д-р Димитров, който се превил от смях, като чул, че заради аритмия се прелива кръв.

Най-големият ужас за защитника пък бил, че трябвало да плати 4000 лева за всичко, което подготвил. И понеже сумата се оказала непосилна за него, съотборниците му предприели акция под наслов "Да спасим Калин от интернет измамата". /БЛИЦ