Футболисти на “Левски” обвиниха съдията Таско Тасков за пристрастие към ЦСКА по време на дербито. “Червените” победиха с 1:0 след гол на Янис Зику.

“Мисля, че съм достатъчно възрастен, за да кажа, каквото мисля. Така не може да продължава със съдийските отсъждания. Сигурно ще ме накажат, ако коментирам в детайли, но според мен трябва да се обърне внимание. Влади Гаджев ми каза, че е чул Таско Тасков да казва на Мораес: “Шут, шут, дано я вкараш”. Ако кажете, че това е нормално и това е съдия, който трябва да свири безпристрастно... Абстрахирам се от това дали е ЦСКА, “Левски” или Спартак Варна. Един съдия щом говори по време на мач това нещо си вадете изводи”, заяви Йовов.

“ЦСКА не надигра “Левски” и ще ви кажа защо. Винаги съм бил реалист и съм признавал, кога играем зле. “Левски” не игра по-слабо от ЦСКА, може би сме били слаби, но не и по-слаби от съперника. Трябва да се направи анализ на станалото, да се поставят цели. Това не е моя работа, не искам да тръгнат спекулации. Не искам да влизам в интриги. Имаме директор, който ще направи анализа”, завърши Йовов./БЛИЦ