Десният защитник на Левски Жереми Петрис до последно ще бъде под въпрос за подновяването на шампионата. "Сините" се изправят срещу Черно море на 11 февруари на "Ивайло" във Велико Търново, където столичани ще домакинстват заради наложеното им наказание от един мач на неутрален терен.

25-годишният бранител е измъчван от стара травма и игра само в една от контролите по време на лагера в Дубай. Французинът има разкъсана връзка на пръст на крака и това му пречеше да вземе участие в тренировъчния процес на тима. Контузията му е от миналата година и не е била излекувана напълно.

Все още не е ясно докога фланговият защитник ще бъде извън сметките на Станимир Стоилов. Лекарският щаб прави всичко по силите си, за да вдигне Петрис, като повече информация за състоянието му ще има в следващите дни. Французинът изигра 12 мача с екипа на "сините" през този сезон, пише „Тема Спорт“. В края на септември футболистът подписа нов договор с клуба до лятото на 2024 година.

На позицията десен бек Мъри разполага още с Патрик-Габриел Галчев. Именно 21-годишният играч ще заеме мястото на Петрис срещу "моряците" в първия пролетен кръг.