Атакуващият полузащитник на Литекс Армандо Ваюши бе награден за най-добър футболист на 33-ия кръг. Албанецът заслужи отличието с попадението, което отбеляза във вратата на "Левски" на "Герена" за успеха на ловчанлии с 2:1. Той изпревари Здравко Лазаров и своя съотборник Румен Руменов, който също се разписа срещу "сините".

22-годишният футболист благодари за приза и призна, че се чувства щастлив в България. Ваюши съобщи, че има два счупени зъба след сблъсъка с Жуниор Кайсара във вчерашния мач с Лудогорец (0:0).

"В момента има голяма дисциплина в отбора. Промяната се дължи на треньорите. Във всеки тим се случва да има лоши моменти. Така бе и при нас. От две години съм в Литекс и никога не е имало разделение в отбора. Мисля, че реално постижимо е второто място. Целта ни до края на първенството е да печелим колкото може повече точки. Със сигурност ще играя в квалификациите за Лига Европа, след това ще видим дали ще оставам. Имам договор с Литекс до лятото на 2015 година", каза Ваюши, който получава такава награда за втори път през сезона.

"А" ГРУПА - ПРОГРАМА, РЕЗУЛТАТИ И ГОЛМАЙСТОРСКА ЛИСТА