Мартин Камбуров отново се превърна в спасител на Локо (Сф). Нападателят вкара единственото попадение в контролата с Млада Болеслав от фаул. Това е първи успех за “железничарите” на лагера в Анталия, след пораженията с 2:3 от Стяуа и 1:4 от Дебрецен.

Мачът започна с неприятен инцидент. В 7-ата минута Илиян Гаров и Тафат се сблъскаха във въздушен двубой. Защитникът на Локо бе сменен от Пасков малко след това и откаран в местната болница.

Първото положение за Локомотив бе в 30-ата минута, но ударът на Камбуров бе слаб и Милер улови. Пак звездата на българите бе в центъра на събитията в 41-ата минута, когато бе съборен пред наказателното поле. Мартин застана зад топката и от фаула откри резултата – 1:0.

През второто полувреме и вратарят на Локо пострада. Галев също се сблъска с противников играч в 57-ата минута. Резервата Румен Тинков пък не бе на резервната скамейка, защото преди мача бе ударен силно с топка. Наложи се треньора на вратарите Владимир Манолков да доиграе оставащият половин час.

До края на мача Локо създаде няколко положения, но Златински и Преслав Йорданов не намериха рамката на вратата./БЛИЦ
 
Локомотив: 84.Валентин Галев (62 – Владимир Манолков), 17.Ивайло Димитров, 3.Илиян Гаров (10 – Иван Пасков), 5.Георги Марков (65 – Иван Бандаловски), 11.Кристиан Добрев, 20.Светослав Дяков, 8.Виктор Шпишич (46 – Христо Златински), 2.Асамоа, 30.Димо Атанасов, 19.Мартин Камбуров (67 – Преслав Йорданов), 9.Цветан Генков