Гриша Ганчев е заплашвал главния съдия на мача Литекс - Миньор (2:2) след края на първото полувреме. Реферът Стоян Денев е отнесъл доста крясъци и обиди в тунела на Градския стадион в Ловеч, при резултат 0:1 за гостите от Перник.

Това разкри голмайсторът на Миньор - Фарес Брахими, който сподели интересни подробности около заплахите срещу съдията, както и поведението на рефера през втората част, след като Ганчев, меко казано, го е смъмрил.

"Не е нормално това, което се случи на мача. Съдията ни попречи да спечелим 3 точки. На почивката в тунела на стадиона Гриша Ганчев започна да обижда реферите. Не искам да казвам какво точно им каза, но бяха доста обидни думи. През второто полувреме съдията свири за Литекс. Той се беше уплашил", разказа Фарес Брахими, който в 57-ата минута вкара за 0:2, след като преди това Борислав Стойчев беше открил за гостите.

"Петър Занев ме наплю в лицето, а когато поисках обяснение на съдия защо не го санкционира, той ми каза, че ще ме изгони. Нямаше никаква дузпа в края за Литекс. Не познавам лично Гриша Ганчев, но това не е нормално да се случва", добавя още пред репортер на "Лайвспорт" алжирската звезда на Миньор Фарес Брахими.

2_4.jpg