Странната птица от Спортист (Своге) Виктор Дениран размаха криле и изчезна след днешната тренировка на тима, обявявайки, че няма да играе срещу Монтана в събота. Това съобщиха за БЛИЦ източници от новака в елитната ни група. Нигериецът, който е брат на Дениран Ортега, отишъл след заниманието при лекаря на отбора и му казал на развален нашенски: “Доктор, боли крак... Мноого боли, доктор... Кажи на тренер, че аз боли крак и няма рита в събота!”.
Лекарят веднага заявил на левия бек да отиде директно при треньора Иван Атанасов, вместо той да препредава думите му. Малката Ортега обаче изненадващо си тръгнал.
“Надяваме се утре да се появи... Но като го знаем колко му е акълът, може и да не го видим. Не е ли на линия, ще има глоба. Първо, не сме го прегледали, за да видим дали травмата е сериозна, защото днес не забелязахме да куца, а после изведнъж измрънка, че го боли кракът. И второ – без разрешението на треньора никой не може да отсъства от тренировки. Камо ли да не се яви за мач”, обявиха от Спортист.