Още двама футболисти на ЦСКА са с проблеми след контролата срещу Рот Вайс (Оберхаузен). “Червените” паднаха с 1:2. Още преди края на първото полувреме принудително бе заменен Костадин Стоянов.
“Той има пресечен мускул и не успя да продължи двубоя. Има огромен вътрешен хематомб, не можеше да си свива крака”, каза след края на мача треньорът Павел Дочев.

“Преди началото на мача на Румен Трифонов не му достигна въздух, има прищипан нерв и нямаше как да го пусна титуляр”, добави наставникът.

"Малко се шашнахме, защото Трифонов не можеше да диша. Помислихме, че проблемът е сериозен, но докторите успокоиха и него, и нас", споделиха футболисти на ЦСКА.

“Положителен лагер, всичко мина по план. Отиваме към последна фаза на подготовката в София, където трябва да тренираме повече бързина и скорост. За първия мач на 29 юли трябва да сме в оптимална форма. Изиграхме слабо първо полувреме, много летаргично играхме, само падахме и лежахме, тъй като не бяхме психически готови за двубоя. През второто полувреме бяхме доста по-добре”, допълни треньорът на ЦСКА./БЛИЦ