Опитай късмета си с БЛИЦ ГЕЙМ 3!

Тежката ситуация в ЦСКА беше потвърдена и от мениджъра Лъчезар Танев. Импресариото разкри, че преди седмица младият талант на "армейците" Антон Карачанаков му се е обадил с молбата да получи малко пари назаем.

"Каква е ситуацията в ЦСКА ли? Аз имам едно момче там, с което работя - Антон Карачанаков. Ще ви кажа само, че преди няколко дни ми звънна и ми каза: "Имам 10 лева, от два дни съм само на шкембе чорба! Можеш ли да ми услужиш с малко пари?" Повиках го в офиса и му дадох", разкри в студиото на "Нека говорят" по btv Лъчезар Танев.

Бившият капитан на ЦСКА не е оптимист за бъдещето на родния футбол: "Ние не правим футбол. Правим всичко останало, но не и футбол. В повечето случаи собствениците си правят PR на гърба на клуба. Да, има светлина в тунела - Литекс, Лудогорец, „Левски", Славия... може би Черно море и Черноморец също, но на другите места положението е тежко. Няма политика в клуба, не се гради структура. В много от случаите в управата има хора, които само се водят на работа и са с мисълта, че има някой луд, който да им дава парите. Трябва работа, трябва да се ходи и да се търсят спонсори, да се работи... За съжаление, това не се случва."