ИГРАЙ ГЕЙМ БЛИЦ 1 И СПЕЧЕЛИ НАГРАДИ ОТ СТОИЧКОВ - ТУК! 

Още един футболист на ЦСКА е помолил да разговаря с шефовете си. Това е Майкъл Естрада, който така и не може да се адаптира в новия си клуб. Еквадорецът пристигна с гръм и трясък като преотстъпен, но до момента е далеч от истината. Онзи ден той беше гласен за титуляр в мача с ЦСКА 1948, спечелен с 2:0. В последния момент обаче Естрада се хвана за крака и пропусна двубоя. Впоследствие се оказа, че болежките му не са болка за умиране. Но Майкъл, по всичко личи, има друг болежки – духовни.

WINBET – завишени коефициенти за топ спортни събития (18+)

Естрада е поискал да сподели нещо на началниците си и за целта ще има среща с тях скоро. Каква обаче ще е темата на разговор, остава загадка.

„Не е изключено, ако проблемите с адаптацията му продължат, той да си тръгне преждевременно. Просто наемът му от мексиканския Толука да бъде прекратен и през зимната пауза да си тръгне. Това са само варианти. Засега. Всички се надяват Естрада да се събуди и да започне да вкарва голове“, коментират източници на БЛИЦ.

Отделно се говори, че Майкъл имал перманентна контузия, която му пречи да разгърне иначе отличния си потенциал.  Не е ясно защо Естрада моли ръководството за среща. Вероятно причината се крие в евентуалното му преждевременно напускане. Или пък е свързана с нещо друго.  

Той е вторият футболист от началото на сезона, който иска среща с клубната управа. Първият бе Бисмарк Чарлс. Отскоро ганайският нападател е под наем в Пирин. Младокът обаче също като Естрада често се държи за крака.