Около 10 000 евро за няколкодневна визита до Милано хвърли Флорентин Петре. Румънецът, който се завърна в ЦСКА, използва забавянето на жълтата си карта, за да отскочи до Италия. Там той бе в компанията на Маргарита Пейчинска. Нисичкият техничар решил да го удари на живот и харчел като луд пари.
Плевенчанката може да се похвали с две корици на "Плейбой". Именно след първото си появяване в еротичното списание тя успя да омае дребничкия румънец. Според вещи клюкари от северната ни съседка именно палавата Маргарита е била причината за развода на Петре. Бившият румънски национал се разведе с румънката Каталина. Бракът им продължи над 13 години, от който имат две момчета - Патрик и Денис. Сега децата живеят с майка си в Букурещ, като големият - Денис, тренира в школата на футболния Динамо.
Самата Маргарита Пейчинска твърди, че е пратила в миналото си раздялата си с волейболната звезда Ивайло Гаврилов. Той изчезна наскоро безследно заради дългове. Гаврилов и Пейчинска шумно афишираха връзката. Плевенчанката дори гледаше децата на Иво от брака му с гимнастичката Зорница Каленска. "Маргото усеща парите от далеч. Подушва ги, че са от една порода", коментират с усмивка съграждани на Маргарита от Плевен. Преди това клюкарите свързаха Пейчинска с няколко футболни звезди, но нито един от слуховете не получи официално потвърждение.