Футболистите на ЦСКА недоволстват помежду си заради неполучени пари, съобщиха източници на БЛИЦ от Борисовата градина. Играчите все още не са взели премиите си за влизането в групите на Лига Европа през есента на 2010 година. Ръководството на клуба им дължи и други суми – премиите от последните четири победи в първенството през миналата година и тези от спечелването на Купата на България.
 
“Недоволството е огромно, взе да ни писва. Засега не смеем да се опълчим на босовете, но в съблекалнята липсата на пари е основна тема на разговор. Лъжат ни от няколко месеца, че ще ни се издължат. Всички очакваме най-после да си получим заработеното”, заяви играч на ЦСКА пред БЛИЦ.
 
Босът на клуба Димитър Борисов този път е дал мъжката си дума, че преди първия мач със Стяуа ще изплати най-после премиите. Двубоят е този четвъртък в Румъния.
 
“Дано е така. Иначе няма да имаме мотивация, а това е най-важният ни двубой в момента”, добави футболистът, който по обясними причини запази анонимност.
 
Той призна, че именно заради липсата на мотивация играта на тима никак не е вървяла срещу Черноморец в събота. Тогава ЦСКА спечели след кански мъки с 1:0 на “Армията”.