Новото попълнение на ЦСКА Орлин Орлинов нападна остро бившия си шеф в Спартак (Вн) Живко Великов. Известният с прякора Роналдо от Галата заяви пред БЛИЦ, че не иска да си спомня за петте месеца, прекарани във Варна като преотстъпен при "соколите" от Славия.

"По-голям лъжец от Живко Великов на този свят няма! Той подведе не само мен, но и други момчета. Имам да получавам три заплати от Спартак. Това са 9000 лева, които никак не са малко", сподели Орлинов пред БЛИЦ.

"Едва ли в друг клуб е такава мизерия, каквато е в Спартак. Живко постоянно ме лъжеше. До последно ми казваше, че ще си получа парите, но аз вече не вярвам, че това ще се случи. Заради лъжите му Господ го наказа. Вижте сега къде е Спартак. А на всичкото отгоре той като пълен мишок избяга от клуба, след като отборът изпадна в "Б" група", каза още Орлинов, който подписа договор за 3 години с ЦСКА.

"Великов се опитваше всички да ни завлича. Май само Боян Илиев му вярваше. Той неслучайно е капитан на Спартак. Боян е дупе и гащи с Живко Великов. Докладва за всичко, което се случва в съблекалнята. На мен обаче не смееше нищо да ми каже", разкри още 21-годишният талант Орлин Орлинов.
ПЛАМЕН СЛАВОВ/БЛИЦ