Футболист на ЦСКА бе приет по спешност в болница със счупен крак по време на мача между родените през 1999 година “червени” юноши и връстниците им от Септември. Двубоят от столичното първенство се игра на спортната база в Панчарево и завърши без победител – 1:1.
 
Гостите откриха резултата, след като съдията си затвори очите и не видя очевиден фаул срещу играч на “армейците”. След това ЦСКА изравни. Георги Божилов стреля в гредата, а Роберто Манойлов с добавка прати топката в мрежата.
 
Съдийските гафове в ущърб за ЦСКА продължиха, след като стана най-големият инцидент на мача. Футболистът на “червените” Радослав Живков бе зверски контузен, но реферът показа само жълт картон на провинилия се играч на Септември. Живков бе откаран веднага в болница, където лекарите установиха фрактура след което кракът на Радослав бе гипсиран.
 
“Вижте, така не може да се продължава. Съдиите трябва да свирят обективно, защото ощетяват момчетата. Ние създадохме много положения, ударихме две греди. Надявам се гаврата с нашия отбор да спре. Най-хубавото е, че в школата на ЦСКА нещата напредват. Въпросът е да ни пречат отвън”, коментира пред БЛИЦ треньорът на младите “армейци” Иван Атанасов.